Metalen Grinders

Het grote voordeel van metalen grinders is de lange levensduur, bovendien vermalen de scherpe tanden je wiet met gemak. Ze gaan veel langer mee dan plastic grinders en zijn de beste aankoop voor diegene die alleen de beste kwaliteit wiet accessoires willen gebruiken. De meeste metalen grinders zijn gemaakt van alluminium en worden geproduceerd met een CNC machine. Deze machine kan met grote precisie het metaal uitfrezen en de grinder voorzien van gaten en scherpe tanden.

Transparante Metalen grinder Pokemon Grinder Pokebal Sharpstone Wheel Grinder Silver

Metalen grinder / wiet crusher kopen

Zoek je een duurzame grinder die tegen een stootje kan en jouw plakkerige wiet vermaalt tot de gewenste grootte? Dan is een metalen grinder de beste keus! Is een plastic grinder de juiste optie voor jou? Bestel je grinder vandaag nog en haal de volgende werkdag al jouw wiet door een metalen crusher.

Voordelen van metalen grinders

  • Een metalen grinder is duurzaam en gaat lang mee.
  • Geen zorgen over plastic dat tussen je wiet kan belanden.
  • De scherpe metalen tanden vermalen je wiet beter.
  • De exclusievere grinders worden vaak geleverd met accessoires zoals een pollenzeef.
  • Het schoonmaken van een alluminium grinder kan met alcohol / Isopropylalcohol (dit is niet aan te raden bij plastic)

Verschillende soorten alluminium en metalen grinders

De meest gebruikelijke modellen grinders bestaan uit twee delen. Aan de binnenkant van de twee delen zitten scherpe tanden. Vaak hebben tweedelige grinders een magnetische sluiting. Meestal in de vorm van een ruit die de wiet versnijden. Bij een driedelige grinder zitten er in het middelste deel meerdere gaten. Zodra de wiet fijn genoeg is gesneden valt deze door de gaten heen. De wiet valt vervolgens in het onderste compartiment welke klaar is om gebruikt te worden in je joint, bong, wietpijp of vaporizer.

Een vierdelige grinder met pollenzeef

Bij een vierdelige grinder zit er nog een extra compartiment tussen het opvangbakje en het deel waar de wiet doorheen valt. De fijn gemalen wiet valt op een zeefje die de grote delen tegen houdt. Vervolgens vallen de kleine deeltjes zoals de THC kristallen door de zeef heen. Dit poeder kan je toevoegen aan je joint om hem extra krachtig te maken, of je spaart de kristallen op. Zodra je genoeg van dit materiaal hebt verzameld kan je er een stukje hasj van persen.

Zijn er naast wiet grinders ook crushers voor hasj?

Hoewel de meeste grinders beter geschikt zijn om weed / wiet / marihuana mee te vermalen kan je in de meeste alluminium grinders ook hasj vermalen. Dit werkt het beste als de hasj hard is en een beetje uitgedroogd. Deze hasj is over het algemeen van minder goede kwaliteit. Zachte hasj daarentegen is moeilijker om te verkruimelen in een grinder, dit kun je beter met de hand doen. Wanneer de hasj op lichaamstemperatuur is zal je merken dat deze makkelijk verkruimeld. Sommige mensen verwarmen de hasj met een aansteker zodat deze makkelijker los laat. Wanneer de hasj te heet wordt verdampen en verbranden de cannabinoïden. Dit is natuurlijk zonde en daarom raden wij dit niet aan.

De beste manier om hasj te vermalen is om deze fijn te snijden. Hiervoor kan je een speciaal hasj mes met bord gebruiken. Dankzij het scherpe mes kan je eenvoudig kleine reepjes hasj snijden die daardoor makkelijker te verkruimelen zijn. Laat de hasj voor het snijden eerst op kamer temperatuur komen zodat deze meer kneedbaar is. Stop de hasj desnoods een aantal minuten in je broekzak zodat deze op lichaamstemperatuur wordt gebracht. je zult zien dat het mes nu soepeler door de hasj heen snijd. Goede kwaliteit hasj is zacht en buigzaam. Je zal zien dat je mes makkelijker door de hasj heen snijdt. Wanneer je hasj droog is, is deze vaak van mindere kwaliteit. Het brok hasj zal  eerder breken en alle kanten op schieten wanneer je het gaat snijden.

Het schoonmaken van je metalen wiet grinder

Goede cannabis is te herkennen aan een aantal eigenschappen. Een daarvan is dat de wiet toppen bedekt zijn met harskristallen. Cannabis is een plakkerig goedje wat er voor zorgt dat je grinder naar verloop van tijd stroever grind. Daarom is het belangrijk zo nu en dan je grinder te reinigen. Wanneer je grinder onder de hars zit kan je de grote delen voorzichtig verwijderen met een scherp voorwerp. Daarna kan je de resterende hars verwijderen met een schoonmaakmiddel.

Op zoek naar metalen grinders met je eigen opdruk?

Wij kunnen je helpen met het ontwerpen van metalen grinders met het logo van jouw bedrijf of evenement. Ook met het ontwerpen van een logo dat aansluit bij het gewenste promotionele item kunnen wij u van dienst zijn. Kijk voor meer informatie en voor het aanvragen van een offerte op de pagina met uitleg over het bedrukken van grinders.

Heb je een vraag, suggestie of opmerking?
Laat het ons weten of je feedback hebt over de informatie op grinder-kopen.nl. Wij stellen jou feedback natuurlijk op prijs. Vul op onze contact pagina het formulier in met je vraag, suggestie of opmerking. Onder de beste feedback verloten wij enkele grinders.