Plastic Grinders

Plastic grinders zijn meestal de goedkoopste grinders en het minst duurzaam.  Ze worden gemaakt van polyacryl of kortweg acryl , deze synthetische vezel is makkelijk te produceren in alle kleuren van de regenboog, eenvoudig te modelleren en is sterk genoeg om je wiet toppen te crushen tot kruimels.

De plastic tanden in de grinder zullen sneller slijten dan bij een houten of metalen grinder.  Een voordeel van plastic grinders is dat ze in allerlei vormen, maten en kleuren worden gemaakt. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een wiet vermaler in de vorm van een voetbal, dobbelsteen of bong.

  Smiley Grinder Bal Voetbal Grinder 

Voordelen van een acryl grinder

  • Een acryl grinder is relatief goedkoop.
  • Zijn te koop in de meest uiteenlopende vormen.
  • Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Plastic wiet grinder bestellen

Is een plastic weed grinder de juiste optie voor jou? Dan kan je via deze website je grinder bestellen. Maak je keuze uit diverse modellen, of koop er een aantal. Ze zijn tenslotte goedkoper dan die van metaal en kosten maar een paar euro. Daarentegen gaan ze wel minder lang mee dus kan het geen kwaad om een extra grinder te bestellen. Bovendien is het schoonmaken van een acryl grinder niet altijd de moeite waard.

Het schoonmaken van je plastic weed crusher

Cannabis is een plakkerig goedje wat er voor zorgt dat je grinder naar verloop van tijd stroever grind. Dit komt door de hars die in goede cannabis toppen volop aanwezig is. Wanneer je grinder onder de hars zit kan je de grote delen voorzichtig verwijderen met een scherp voorwerp. Daarna kan je de resterende hars verwijderen met een schoonmaakmiddel.

Gebruik voor het reinigen van acryl grinders een reinigingsvloeistof zonder chemische bestandsdelen. Gebruik zeker geen alcohol omdat dit het plastic en de kleur of opdruk kan aantasten.